ΚΩΔΙΚΟΣ: DT84060

Delta Indigenous People Tuareg Στυλό Roller R2 Limited Edition No. 673/1830

€720.00

Ως μέρος της επιτυχημένης σειράς εργαλείων γραφής Indigenous People, το στυλό roller Tuareg αποτελεί ένα εργαλείο αυτοέκφρασης!

Το πρώτο εργαλείο γραφής της δεύτερης σειράς Indigenous People αποτίει φόρο τιμής στη φυλή Τουαρέγκ. Η Delta λαμβάνει την έμπνευσή της από αυτόν τον νομαδικό λαό της Σαχάρα και δημιουργεί ένα εκλεπτυσμένο στυλό roller, κατασκευασμένο από επεξεργασμένες στο χέρι συμπαγείς ράβδους ρητίνης σε μπλε χρώμα, που δημιουργούν ένα ιριδίζον εφέ μαρμάρου.

Στην περιοχή της λαβής έχει τοποθετηθεί επιμελώς ένας τρισδιάστατος δακτύλιος από ασήμι 925, χαραγμένος με το όνομα του εργαλείου γραφής. στο πάνω μέρος υπάρχει ένας διπλός δακτύλιος από λευκή - ιβουάρ ρητίνη, προσθέτοντας μία αντιθετική πινελιά στη συνολική εικόνα.

Το κλιπ του στυλό κατασκευάζεται από ασήμι 925 στερλίνα και έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να θυμίζει τα σπαθιά των Τουαρέγκ ή αλλιώς Tuareg Takouba, όπως ονομάζονται. Με αυτήν την ιδιαιτερότητα τιμά τις δυσκολίες διατήρησης της ταυτότητας και των πολιτισμικών αξιών, μπροστά στις απειλές του περιβάλλοντος.

Μία περιορισμένη έκδοση με αριθμό #0673/1830.
Σε υπέροχη, πολυτελή συσκευασία.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Η λέξη Tuareg σημαίνει "περιπλανόμενος" και ως νομάδα είναι γνωστή και ως "Μπλε Άνθρωποι" λόγω του μοναδικού γαλάζιου χρώματος των ενδυμάτων τους, που τους ξεχωρίζει από άλλες νομάδες της ερήμου. Ταξίδεψαν στην δυτική Αφρική σε μεγάλα καραβάνια με καμήλες, ελέγχοντας το εμπόριο στη Σαχάρα για χιλιάδες χρόνια, μέχρι που σύγχρονα μέσα επέβαλαν την επιρροή τους. Σήμερα έχουν εγκατασταθεί σε περιοχές που κάποτε ήταν το επίκεντρο των εμπορικών συναλλαγών και της δύναμης.

Μία σειρά εμπνευσμένη από τα έθιμα και τις παραδόσεις των πληθυσμών ανά τον κόσμο. Η λέξη Tuareg χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα πλήθος διαφορετικών ανθρώπων που μοιράζονται την ίδια γλώσσα και ιστορία.

Η Delta δίνει μορφή στο πάθος. Συνδυάζει υλικά που ενώνουν τη δεξιοτεχνία με την έρευνα στον σχεδιασμό. Η Delta αποτίει φόρο τιμής στους ιθαγενείς του κόσμου ως τους τελευταίους αυθεντικούς αντιπροσώπους των εδαφών τους. Αναλαμβάνει να εξερευνήσει και να φέρει στην επιφάνεια πολιτισμούς που έχουν μείνει πίσω στον χρόνο.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).